Fisketorvet – det venlige shoppingcenter

Fisketorvet Shopping Center er lidt af en oase i København, hvor jeg selv er kommet siden centret åbnede i 2000 – ofte i udsalgstiden, hvor jeg har gjort mange gode køb.

Rulletrappe

Det generelle indtryk man får af Fisketorvet Shopping Center er at det er meget smukt – især efter den ombygning, som blev færdig i 2013. Herudover er centeret præget af meget stor kundevenlighed – generelt og i de enkelte butikker, hvor man mødes med stor venlighed for det meste.

Plan 0

Jeg selv har mest købt tøj og sko i centreret. Der ligger også en skindbutik i Plan 1, som ofte har gode tilbud. Den kan jeg også anbefale, hvis man ønsker sig eksempelvis en skindjakke. Betjeningen er helt i top.

Caféen ved Føtex, Plan 1, Fisketorvet

Caféen ved Føtex, Plan 1, Fisketorvet

I plan 1 ved Føtex kan man nemt få sig en kop kaffe og friskbagt bagerbrød ganske billigt.

Lounge Plan 1Her er der også et loungeområde med bløde lænestole og sofa og legemulighed for børn samt en information, hvor man kan spørge til centerets forskellige tilbud, fx gratis avis, internetforbindelse eller mulighed for at oplade en el-bil i parkeringskælderen, hvor de første tre timers parkering i øvrigt er gratis.

Plan 0

Fisketorvet Shopping Center har også Cinemaxx-biograferne samt et motionscenter,  Fitness.dk.

Thepresident2Der er også mange gode spisesteder lige fra det børnevenlige McDonalds i plan 0 til forskellige restauranter højere oppe i denne del af centret, som kaldes Udsigten. Priserne er generelt rimelige og maden god.

Thepresident1

Fx kan 75 kr. for en entrecóte frokostbøf i restauranten The President ikke kaldes dyrt.

Grandvue2

I restaurant Grand Vue øverst oppe er det bedst at gå langt ind i restauranten, hvis man vil sidde med en god udsigt over havnen.

Grandvue1Ellers risikerer man at udsigten kun er ud mod tag-parkeringspladsen. Til gengæld kan man sidde ude på en hyggelig terrasse, hvis vejret er til det.

Laksetærte1

 

Stjerneskud1

Priserne er overkommelige og pænt under 100 kr., hvis man fx vælger laksetærte eller stjerneskud. Kaffen efter maden er gratis og betjeningen venlig og imødekommende.

Hvis man vil give sit barn en luksus børnefødselsdag, kan man kombinere besøg i en af restauranterne med en biograftur. De gode trafikforbindelser og parkeringsmuligheder gør det nemt for forældre at hente og bringe børnene.

Hvis man kommer med tog, skal man stå af på Dybbølsbro Station og gå over broen over sporene direkte til centret. Bus 1A, 30 og 65E kan også benyttes. Kommer man i bil, er adressen

Fisketorvet Shopping Center

Havreholmen 5

1058 København V.

Tlf. 33 36 64 00

Åbningstiderne er 10-20 på hverdage og 10-18 lørdag og søndag. Restauranter og biografer mm. har som regel længere åbent.

Man kan også gå over Bryggebroen, hvis man kommer med Havnebussen eller fra Amager. Om sommeren (9.5.-30.11) Sejler Strömma.dk med Hop-on hop-of båden til og fra Fisketorvet.

Hvis man selv vil sejle, findes der også en bådudlejning.

Fisketorvetudefra

Der er også mulighed for at svømme gratis i Havnebadet Fisketorvet, som blandt andet har et motionsbassin på 50 meter, som er fem meter dybt. Adressen er Kalvebod Brygge 55. Tlf. 30 89 04 70. Der er åbent hver dag 11:00-19:00 i sæsonen, som i 2013 er 15.6.-31.8.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!