Kvadratiske bokse til fryser og mikroovn

Mikrofrysebokse

Mikrofrysebokse – frostbokse, som kan gå fra fryser til mikroovn samt i opvaskemaskine

Disse frostbokse købt i Netto er meget praktiske, idet de kan stables inde i hinanden og lågene er ens. Den kvadratiske form gør, at varmefordelingen bliver god ved opvarmning i mikroovn.

Man skal bare altid huske, at låget skal tages af først og kan sættes løst på efterfølgende. Det er en af de generelle regler ved brug af mikroovn, at intet må sættes ind med et tætsluttende låg.

Man kan altid finde en boks, der passer i størrelsen, idet de fås med et rumindhold på 0,3 l, 0,5 l, 0,75 l og 1,0 l.  Derved udnyttes fryserens begrænsede plads bedst muligt. De vaskes nemt op i opvaskemaskinen. De to mindste størrelser er mest praktiske og gør det muligt at fryse selv den mindste rest mad fra middagsmaden. De store bokse får man sjældent brugt.

Der er plads til fire bokse på en gang på den runde tallerken i en almindelig mikrovn. det er meget praktisk. Man bør dog helst ikke varme en ret fuldt op i bløde plastikbeholdere, da det går ud over aromaen og ikke er lige så sundt som hvis man opvarmer i glas eller porcelæn. Dog kan det godt lade sig gøre i en snæver vending.

Disse beholdere tåler temperaturer imellem – 40 og + 120 grader.

Der findes også andre typer bokse, som er kvadratiske og kan bruges på samme måde.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!