Opskrift på slankekur

Med denne slankekur har jeg engang tabt mig femten kilo over et år. Det handler om at omlægge kostvanerne, så overflødige kalorier undgås og at vænne maven til at spise mindre portioner samt at faste imellem måltiderne. Da jeg selv har så gode erfaringer, vil jeg gerne anbefale den til andre.
apple-196935_640

Hovedprincippet er, at man skal koncentrere sig om at få de basale næringsstoffer. Det er samme princip man følger, når en person er småtspisende, fx på grund af sygdom. Så er det vigtigt, at den lille mængde mad, man spiser, indeholder den næring, man har brug for. Man kan supplere kosten med en daglig multivitamin- og mineralpille, omega3-fedtsyrer og fedtforbrændende kosttilskud.
belly-2473_640Kostplan for en dag:

Morgenmad: 1-2 stykker rugbrød med ost, lidt kaffe/the med skummetmælk, vitaminer og kosttilskud

Aftensmad: En lille portion almindelig varm aftensmad, kosttilskud

Natmad: Havregryn med skummetmælk

____________________________

I stedet for frokost: lidt nødder, fx valnødder, hårdkogt æg, grønsager, fx rå gulerod eller rødbede, frugt: fx et æble.

Efter aftensmad: frugt.

Undgå søde sager, fedt, alkohol, kartofler, ris, pasta og hvidt brød.

Kosttilskud, som indeholder fx chili, cayennepeber, grøn te, dild frø, ingefær og pebermynteolie (Chili Burn og Body-Heat) øger forbrændingen. Man kan også krydre maden med varmende krydderier som chili, peber og cayennepeber.
lemon-5763_640Citroner skulle opløse fedt i leveren. De gør søde kager og desserter sundere, er godt tilbehør til fisk og kan tilsættes appelsinjuice, så den får en friskere smag.

Det er godt at faste imellem måltiderne. Det betyder at kroppen må klare sig med de depoter, den har, fremfor hele tiden at efterspørge ny energi. Det betyder at maven arbejder mindre og hjernen mere. Det er rart.
cartoon-32740_640

Inden man motionerer, er det godt ikke at være alt for sulten og fx drikke noget appelsinjuice. Efterfølgende er det godt med noget proteinholdigt, som opbygger muskler, fx kød. Altså: kulhydrater og væske før træning. Proteiner efter træning.

Efter lang tids sult er det en fordel at hjernen først får protein, fremfor kulhydrat. Så vil man styrke hjerne og muskler, skal man spise protein først.

drinking-87155_640Når man er kommet ned på den vægt, man ønsker, kan man fortsætte de gode kostvaner, som gør at man ikke tænker på mad særlig ofte. Det giver en frihed og en lethed og en glæde, som overstiger glæden ved et stykke wienerbrød. På den måde skulle et varigt vægttab være muligt. Og ellers kan man bare begynde på kuren igen.
salad-246086_640

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!