Parfumer til kvinden som har alt

Søger du en ny spændende parfume til dig selv eller er du på jagt efter en gave til en kvinde, du vil gøre rigtig glad og overrasket, er her nogle forslag og ideer. En mulighed kunne være “La vie est belle” fra Lancôme,  som er en ret ny og populær duft, som Julia Roberts lancerede for Lancôme i 2013 i en stor annoncekampagne. Den fås fra ca. 400 kr. og opefter. LaVieEst Et andet godt bud er “Manifesto” fra Saint Laurent, som er meget populær især blandt unge kvinder, men som er god til alle aldre. Manifesto fås også i en særlig intens udgave som eliksir, hvis man ønsker en særlig kraftig og intens duft: “Manifesto L’Élixir“. (pris ca. kr. 500) Man skal i så fald kun bruge meget lidt ad gangen. IMG_5880 Klassikere er også på mode. Et godt bud er “Beautiful” fra Estee Lauder, som er god til hverdag og fest og fås i en praktisk lille flaske. Det er en parfume, som der sjældent reklameres for og som måske af samme grund er meget rimelig i pris. I Bilka har jeg set den helt ned til 200 kr. på tilbud. En anden klassiker fra Estee Lauder hedder Private Collection og fås i prisklassen 700-800 kr. for 50 ml. Eau De Parfum. Det var den parfume, Estee Lauder selv benyttede.

Anaïs Anaïs fra Cacharel er også en god klassiker, hvor en eau de toilette koster ca. 300 kr. ligesom “Rive Gauche” fra Yves Saint Laurent, som er lidt dyrere eller i samme prisklasse Rive Gauche kom på markedet i 1970 og fås i en karakteristisk blå metalbeholder, som beskytter indholdet imod lysets nedbrydning af duftstofferne.

Skal man op i den rigtig dyre prisklasse, er en populær duft “Coco Chanel” eller klassikeren over dem alle, “Chanel nr. 5” , hvor en Eau De Parfume koster 6-700 kr. og opefter.

Miljøstyrelsen oplyser, at parfumer fås i mange forskellige koncentrationer og udformninger. Den mest koncentrerede er selve parfumen. Dernæst kommer ”Eau de Parfum” og cremeparfumer, som har et parfumeindhold på 15-20%. ”Eau de Toilette” har et indhold på 2-6% og ”Eau de Cologne” 2-4%.  Cremer og lotions, der er parfumerede, indeholder omkring 0,1-0,3% parfume.

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!