Potensfremmende behandlingsmetode med stor effekt

Rejsningsproblemer kan ramme enhver mand og er et ganske naturligt fænomen, man ikke behøver at blive forskrækket over. Men hvis problemet vedvarer, er det bedre at blive undersøgt af lægen frem for ikke at gøre noget ved det. Årsagen kan være et helbredsproblem eller en sygdom eller almindelig dårlig kondition. At være i god fysisk form er generelt godt for den seksuelle evne og kan for mange forbedre seksuallivet betydeligt.

cartoon-32740_640

Erektion er resultatet af et samspil mellem nervesystemet, hormonbalancen, psyken og blodkarsystemet. Impotens, også kaldet erektil dysfunktion, er en manglende evne til at få eller vedligeholde en rejsning, som gør det muligt at have samleje. Der er ikke nogen præcis statistik for, hvor mange der lider af impotens. Forekomsten øges dog med alderen. Tilstanden ses hos omkring hver tredje mand i 65-års alderen, mens forekomsten blandt mænd omkring de 40 er 5-10 procent.

Erektil dysfunktion

 

Som behandling mod impotens kan benyttes fx Viagra eller testosteron. Forskere fra Regionshospitalet i Viborg og Odense Universitetshospital er ved at udvikle en ny behandlingsmetode med et håndholdt trykbølge-apparat. Trykbølgerne danner nye blodkar, hvilket øger blodtilførslen til penis.

I et forsøg med 105 mænd, der led af impotens, blev 57 pct. af dem, der modtog den nye behandling med trykbølger helbredt, mens det kun var 9 pct. af dem, der fik en snydebehandling, som blev helbredt. Seks måneder efter var ca. 20 pct. af dem, der modtog behandlingen, stadig helbredt, dvs. i stand til at få erektion og have sex uden medicin.

Glad

Lars Lund, overlæge på Urologisk afdeling på Odense Universitets Hospital mener jf. JyllandsPosten 17.12.2014, at behandlingen er et godt alternativ til piller og injektioner, fordi der ikke er nogen bivirkninger.

Der er dog et stykke vej til, at det kan blive et offentligt tilbud, da det er nødvendigt med yderligere forskning.

 

Sorry but your country is blacklisted due to high spam amount!
You are not allowed to post any comments!